EN-AF-OS-Gimle

8 nye sange er født på sangskriverworkshop på Roskilde Kulturskole og kan opleves til en koncert på Gimle 2. december. Sangene handler om psykisk sårbarhed og skal være med til at nedbryde tabuet omkring psykisk sygdom.

Workshoppen og den efterfølgende koncert er et resultat af et samarbejde mellem Region Sjælland, Roskilde Kulturskole, Gimle og landskampagnen EN AF OS, der har til formål at nedbryde tabu, tvivl og tavshed om psykisk sygdom. Projektet koordineres PsykInfo i psykiatrien Region Sjælland.

Forud for workshoppen var de unge blevet inspireret af to ambassadører fra EN AF OS, som delte deres historie om et liv med psykisk sygdom og vejen til at få det bedre. Workshoppen blev faciliteret af de erfarne sangskrivere og musikere Annette Bjergfeldt og Thomas Buttenschøn, som guidede de unge gennem kompositionerne.

Kampagnesange for EN AF OS

”Det har været spændende at opleve de unge sangskrivere arbejde med den inspiration, de har fået af ambassadørerne fra EN AF OS kampagnen. Godt hjulpet på vej af Annette Bjergfeldt og Thomas Buttenschøn har de unge fået fat om sangskrivningen og temaet ’Psykisk sårbarhed’ på en fantastisk måde”, siger souschef for Roskilde Kulturskole Clara Vuust.

EN AF OS workshopSangene fra workshoppen på Kulturskolen skal indspilles til en koncert i Gimle for siden at kunne bruges som kampagnesange for EN AF OS.

Koncerten afholdes på spillestedet Gimle i Roskilde den 2. december kl. 20, og der er gratis entré.

Læs mere om koncerten på Gimle.dk

Se billeder fra Workshoppen i Galleriet.