Claus Ejner performance show 2019

BGK Roskilde inviterer til performance show af kunstner claus ejner.

“Livet ville sikkert være en del lettere, hvis man var en sæbedispenser” er den mundrette titel på den performance, som claus ejner viser i Byens Hus i Roskilde den 23. oktober.

En pessimistisk performance og digtoplæsning om det fælles vilkår, at det stinker at være menneske. Mød en, som er i samme båd som dig selv!

Showet er bygget op om den grundforestilling, at samfundet og livet er gennemsyret af absurditet og blottet for mening – i hvert fald indimellem og i hvert fald på forskellige niveauer. Med andre ord er det pessimistens position, der tales fra, og én af hovedpointerne er, at det er en hård omgang at eksistere som menneske!

To sæt og en artist talk

“Livet ville sikkert være en del lettere, hvis man var en sæbedispenser” består af to sæt på hver 40 minutter med en pause på 15 minutter og byder på regulær performance og performativ digtoplæsning.

Efter performanceshowet holder claus ejner en artist talk, hvor han fortæller om sin praksis som performancekunstner. claus ejner er uddannet ved Det Jyske Kunstakademi i 2004.

Arrangementet er gratis. Alle er velkommen.

 

Tid: Onsdag den 23. oktober kl. 17.00

Sted: Under gulvtæppet i Byens Hus, Stændertorvet 1, 4000 Roskilde.

Arrangør: BGK Roskilde / Astrid Winsløw Hammer, tlf. 21338335, astridwh@roskilde.dk

Læs mere om BGK Roskilde

 

Plakat med turneplan. Download  PDF.Plakat claus ejner performanceshow