AstridAstrid Juel Bojsen-Møller spillede sig til en flot 1. pris ved ”Unge spiller Klassisk”, som er en konkurrence for unge musikere i Region Sjælland.
Astrid spiller violin og deltog i gruppen for 12 til 14-årige, hvor hun havde valgt at spille Praeludium and Allegro af Fritz Kreisler.

Dommerpanelet, som bestod af professor og basunist Mogens Andresen, pianist Hanne Mulvad, begge ansat ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, og cellist Miranda Harding fra Storstrøms Kammerensemble, gav Astrid fine udtalelser med på vejen:

Professor Mogens Andresen:
FINT! En god og ”udfarende” start med en stor og fin klang. Fin frasering også i Allegro med fine markeringer af de vigtigste toner, og klare tempo-forskydninger. En ret moden optræden.”

Pianist Hanne Mulvad:
Fin og velforberedt præstation. Gode nuancer og overgange. Meget musikalsk og omhyggelig. Tydelig og organisk, smukt og ubesværet spil. Strygertalent. Bravo!

Cellist Miranda Harding:
Fint, sikkert spil med mange kontraster. God fornemmelse for musikken. Teknisk også flot.

Det er ikke første gang Astrid modtager priser. Astrid har tidligere deltaget i ”Unge spiller klassisk” og fået flotte priser med hjem, så hun har erfaring med, at der skal arbejdes ihærdigt, hvis man skal blive dygtig og kunne klare sig i sådanne konkurrencer.

Astrid Juel Bojsen-Møller:
Jeg spillede stykket af Fritz Kreisler til Kulturskolens julekoncert i Hellig Kors Kirke i december, og det var meget godt at have spillet det for publikum en gang før, for så vidste jeg, hvad jeg skulle arbejde med og gøre bedre, til jeg skulle deltage i konkurrencen. De sidste dage op til konkurrencen har jeg øvet 2 timer om dagen, ellers plejer jeg at øve en time om dagen. Det var det en rigtig god dag, og jeg er både glad og stolt over resultatet.