BGK Roskilde åbent hus 2023

Er du i alderen 15 – 25 år, og vil du gerne arbejde seriøst med billedkunst? Så er BGK måske noget for dig. Kom til åbent hus på BGK Roskilde onsdag den 1. februar 2023 kl. 17 – 20.

Kom til åbent hus på BGK i Byens Hus og få en snak med eleverne og den kunstfaglige leder om, hvad det billedkunstneriske grundkursus tilbyder.

Her kan du blandt andet høre om, hvordan det er at gå på BGK, samtidig med at du går i gymnasiet eller passer et fritidsjob.

Du kan også deltage i det åbne billedværksted, så du får et indtryk af BGKs værkstedsrammer og det kreative miljø i Byens Hus.

Der vil være oplæg om BGK Roskilde i Verdensrummet på 1. sal kl. 18.00 og 19.00, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål om uddannelsen.

Du finder os på BGK i Byens Hus, 2. sal, Stændertorvet 1, 4000 Roskilde, onsdag den 1. februar 2023 kl. 17 – 20.

Vi glæder os til at møde dig!

Fri entré.

Se flyer om åbent hus

 

BGK Roskilde

BGK er et treårigt billedkunstnerisk grundkursus for dig, der er i alderen 15 – 25 år. Her kan du udvikle dit kunstneriske talent, mens du modtager undervisning på et fagligt højt niveau af professionelle kunstnere og kvalificerer dig til at kunne søge ind på Kunstakademiet og andre videregående kunstneriske uddannelser.

Ansøgningsfrist for optagelse på BGK Roskilde: 1. marts 2023.

Læs mere om BGK Roskilde