Alice i Eventyrland 2018

Fejende flot forestilling på Margretheskolen

Elever, lærere og teknikere havde knoklet på højtryk for at blive klar med forestillingen Alice i Eventyrland, og deres anstrengelser gav pote, for det hele klappede og resulterede i en meget flot forestilling på Margretheskolen i Gundsømagle mandag aften.

Der var toppræstationer både på scenen og i musikken, og teknikerne havde sørget for et festfyrværkeri af lys og fed lyd, som dannede en fantastisk ramme omkring det hele.

Forud var gået en meget travl weekend med prøver og opstilling. Mandagen var ligeså hektisk, for der blev forestillingen vist for kammerater fra både Margretheskolen og Lindebjergskolen, men så var alle til gengæld også i vældig hopla til aftenens forestilling, hvor familie og venner var inviteret.

Den Røde Dronning 1
Hvid Dronning og hofdamer 1
Køberen 1

Se flere billeder fra forestillingen i Galleriet.

 

Helt nyt valgfagssamarbejde
Alice i Eventyrland er en flot finale på valgfagssamarbejdet mellem Margretheskolen, Lindebjergskolen og Kulturskolen, der som noget helt nyt i år har indgået samarbejde på tværs af skolernes geografiske placeringer.

For at få logistikken til at gå op i en højere enhed har der været indsat shuttlebus mellem skolerne. Det var nyt for eleverne at skulle bevæge sig mellem flere skoler, men man kunne bestemt ikke se, at de kom fra forskellige skoler. Det var en totalt sammentømret flok, der stod på de skrå brædder i går aftes og gav den hele armen.

Måske kan modellen med fælles valgfag udbredes på sigt, så eleverne får flere valgmuligheder.